Воскресенье, 02.02.2025, 19:14
FORUM for

ALL

Главная страницаглавная Регистрация Входвход
Приветствую Вас пришелец | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форума: SolomoN, МОРТОГЛОТ, Рэчанька  
Мы едем в ПИТЕР
МОРТОГЛОТДата: Вторник, 17.04.2007, 09:34 | Сообщение # 16
му-ль-ти-пу-ль-ти
Статус: Offline
Я аб тым, што, калi не змянiць нешта у нашых мазгах, акадэмiя у Пiцеры нiчым не дапаможа... Ну не бачу я чамусцi на сеняшнi дзень анiводнага сапрауды цiкавага i арэгiнальнага мастака...

Тирлипоп-тирлипоп, му-ль-ти-пу-ль-ти, му-ль-ти-пу-пу-ль-ти

JoKerДата: Четверг, 19.04.2007, 19:26 | Сообщение # 17
подмастерье
Згодзен, калі галава не патрафіць -- "усе будзем рэстаўратарамі", асабліва пасля "Рэпы")), а пра мастакоў дазволь не пагадзіцца. Тут складана, у кожнага свая мова -- цяжка параўноўваць, тым больш ацэньваць..., ды, па вялікім рахунку, арыгінальнасць і скандальнасць трохі розныя рэчы (канешне, калі ты гэтае меў на ўвазе). Насамрэч, не, не скажы бы яны ў нас усе "адным грэбнем часаныя", і цікавыя рэчы шмат у каго есць. Шчыра, не магу назваць мастака без няўдалых працаў, мо такіх няма?
PS: а мастак, што не зрабіў за жыцце аніводнай ўдалай працы, ен, як, мастаком лічыцца? ))

JK

МОРТОГЛОТДата: Пятница, 20.04.2007, 09:36 | Сообщение # 18
му-ль-ти-пу-ль-ти
Quote (JoKer)
PS: а мастак, што не зрабіў за жыцце аніводнай ўдалай працы, ен, як, мастаком лічыцца? ))

Ну, тут есць некалькi слаеу прауды.... мне значна прыемней за мастака лiчыць чалавека, што увесь час займаецца самабудаваннем, што дня працуе над сабой ды нiколi не стамляецца усе ставiць пад самненне...
Quote (JoKer)
арыгінальнасць і скандальнасць трохі розныя рэчы

I Скандальнасць для мяне няма такой катэгорыi...

Тирлипоп-тирлипоп, му-ль-ти-пу-ль-ти, му-ль-ти-пу-пу-ль-ти

JoKerДата: Понедельник, 23.04.2007, 19:18 | Сообщение # 19
подмастерье
..))Чакай! Гутарка здэцца ішла не аб кінічнай філасофіі)), вернемся да выяўленчага.
Безумоўна мастацтва быць сабой -- высокае мастацтва, але няварта так жыва скакаць у нігілізм, так глядзіш і Бога не баімся)).....малады)))........
Працягваем "раскладаць" праўду: 1)з боку філасофіі: PR-тэхналогіі (у ва ўсялякім выпадку "чорныя"), што як не мастацтва скандалу? Або мастакі перформансеры, гэт канешне не "голае выяуленчае", тут канцэпцыя правуе, але тым не менш, есць арыгіналы, а есць агрэсары, дык апошнія -- самыя што ні на есць натуральныя скандалісты свайго часу. Заўваж, СВАЙГО ЧАСУ.
2)З боку "голага выяуленчага": дык, калі чалавек фармуе сябе, адпаведна светапогляд (знешнасць не у лік) -- ен не мастак, той з якога мы пачыналі гутарку, ен філосаф.
Не блытай дуб і явар).

Добавлено (23.04.2007, 19:18)
---------------------------------------------
Спадар МАРТАГЛО-о-Т, дык што есць " голае выяўленчае" мастацтва,
і чым яно адрозніваецца ад пошукаў уласнага "Я"?)

JK

Сообщение отредактировал JoKer - Понедельник, 23.04.2007, 19:12

• Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Copyright BARVI © 2006
Создать бесплатный сайт с uCoz